Jag har läst Girl online on tour som är skriven av Zoe Sugg och det där den andra boken i serien Girl online.

Boken har 372 sidor, 59 kapitel. och är en pocketbok.

Boken handlar såklart om Penny poter som i den första boken har mycket svårt med panikattacker. Paniken tar över allt och hon stänger ner sin blogg. Men efter mycket om och men så åker hon på tour med sin pojkvän Noah.

Det kunde blivit den bästa resan i hennes liv men allt går snett på den första konserten i hennes hemstad. Hon får en panikattack och tappar bort sin mobil. Hennes föräldrar blir väldigt skeptiska med iden att hon ska åka över hela Europa ensam med Noah.  Men hon övertallar dom att hon kommer klara sig och Noah lovar att ta hand om henne. Under resan lovar Noah att i varje stad dom åker till ska dom ska ha en mystisk magisk dag i varje stad dom stannar i. Men det blir för stressigt för Noah och han hinner inte spendera tid med Penny.

Under resan skriver hon på sin blogg offline så bara som som känner henne kan läsa bloggen. Men tillslut orkar inte Penny stanna kvar på torneringen med Noah för dom bråkar och han har inte tid för henne. Men när hon är hemma igen så börjar hon känna sig lite bättre. Men efter som det är Zoe som har skrivit boken så har hon alltid ett lyckligt slut.

Jag tror det hon försöker förklara med boken är att ibland bråkar man med människorna man älskar och om man gör det ska man inte få panik. Det mesta löser sig så länge man är lugn och kan förlåta och  vad som händer så har man alltid sina vänner.

Jag ger Girl online on tour 10/10 för att jag älskar allt med den. Den är bra skriven och är ganska lätt läst.

 

Bildresultat för girl online on tour